Holdtilmelding/betaling

Vilkår og betingelser

Indmeldelse skal ske via vores medlemssystem Conventus, nederst på denne side. Ved indmeldelse SKAL e-mail og mobilnummer udfyldes. Efter indmeldelse modtager du en mail med adgangskode til dit login. Denne kode kan ændres når du logger på.

OBS! det er vigtigt at det er spilleren som tilmeldes med sit eget navn og fødselsdag. Hver spiller i familien skal tilmeldes. Dog kan samme e-mail med fordel benyttes til alle familiemedlemmer, da hele familien så fremgår på samme login.

Som ny spiller har du mulighed for 3 gratis træningsgange før indmeldelse forventes umiddelbart herefter.

Du tilmelder dig et hold og betaler pr. halvår hhv. i september (dækkende august-december) og i januar (dækkende januar-maj).

For at være trænings- og spilleberettiget skal kontingent være betalt.

Har du registreret dig som medlem en gang, skal du fremover tilmelde dig hold ved at benytte dit login (e-mail/mobil nr. samt adgangskode)

Handelsbetingelser

Indbetalte beløb kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen om det enkelte hold/aktivitet. Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med kassereren. Det fulde beløb hæves på betalerens konto med det samme.
Der modtages betaling fra flg. korttyper: Dankort, Visa Dankort og Mastercard.

Udmeldelse

Udmeldelse skal ske skriftligt til kassereren. Der refunderes som udgangspunkt ikke indbetalt kontingent ved udmeldelse. I tilfælde af kontingent restance kan kassereren ikke frigive spillercertifikat.

Kontingent restance

AGF håndbold vil ikke have håndboldspillere som ikke betaler kontingent rettidigt!

Ved kontingent restance efter 1. rykker, vil den pågældende spiller blive udelukket fra træning og vil ikke have mulighed for at spille kampe/stævnekampe for AGF. Der kan ikke udstedes spillercertifikat for en given spiller, som er i kontingent restance, og denne kan dermed ikke blive medlem af en anden håndboldklub.